Annonsera


Annonsera på hårfärgerMed en annons på Hårfärger 
når du människor som skall 
köpa hårfärg och färga håret hemmaAnnonspriser på Hårfärg


Vad är Hårfärger för webbsida?

Hårfärger är en webbsida för dig som skall köpa hårfärg och färga håret hemma. Här kan du även få tips om vilken typ av färgning du kan välja mellan och hur du bör gå till väga för att få ett bra resultat även när du färgar håret hemma. Vi guidar kunderna till var dom kan inhandla ekologiska färger online och var dom hittar sin ekologiska frisör i Sverige. Framförallt ger vi dom länkarna till dem bästa butikerna online med hårvårdsprodukter och vilka varumärken som finns i Sverige.


Vem besöker sidan

Till Hårfärger kommer de kunder som är på väg att färga håret i hemmiljö men även dom som funderar över vilken produkt som är aktuell för deras hår. Nästan 75 procent av befolkningen lägger ca 300 kr per månad på hårvårdsprodukter. Ca 25 procent lägger upp till 1000 kr i månaden på frissan enligt YouGov. Även dom som söker efter ekologiska frisörer och likvärdiga produkter hittar till vår webbsida. Flera av besökarna gör också återbesök på sidan innan dom bestämmer sig för vad dom skall köpa för produkt.


Vem driver Hårfärger?

Vi som driver Hårfärger startade sidan redan 2009 och driver webbsidan som ett privat projekt. Vårt ansikte utåt heter Conny Nilsson och är er kontakt vid annonsförfrågan.


Vilka format tar ni emot?

Vi stödjer annonser i bildformaten JPG, GIF, PNG men även HTML kod. Tyvärr kan vi inte ta emot flash och javascript i dagsläget. Till er annons kan vi lägga in en länk till er startsida eller valfri webbsida. Även till den textbaserade annonseringen lägger vi länkar.


Var kan man annonsera och vad kostar det?


Alla annonspriser gäller för en månad och moms tillkommer INTE. Vi har A-skatt.

Vi deklarerar inkomst av hobby (A-skatt gäller vid fakturering från privatperson till företag) alltså kan ni inte dra av för momsen på annonsen. Som företag har ni ingen ingående moms ni kan dra av utan ni får bokföra hela summan för annonsen som en kostnad. Vill ni annonsera 1, 3, 6 eller 12 månader så går det bra. Fakturan betalas i förskott. Betalningsvillkor är 10 dagar netto. Priserna gäller tillsvidare.


Årsannonsering

  Placering i mellan textstycken

  Annonsstorlek 250x250
  Annonsen placeras då mellan olika specifika textavsnitt på en önskad specifik sida.
  Pris: 1000 kr/år

  Placering under rubriker med länkar

  (minst 12 månaders annonsering)
  Textlänk under valfri rubrik.
  Länken placeras då specifikt under önskad rubrik på en önskad specifik sida.
  Länkplats 1: Pris:1000 kr/år
  Länkplats 2 :Pris:750 kr/år
  Länkplats 3 och neråt Pris:500 kr/år
Hjälp med annons
Vi kan göra en annons till er för 750 kr + moms.

Ekofrisörer vill ni synas under er ort?

Är du en ekofrisör som jobbar på eller har en egen ekologisk salong så kontakta oss för att vara med på vår lista. Vi tar med er i vår lista på ekologiska frisörer. Endast 300 kr/året för en länk till er salong. Normalpris ligger på 5000 - 6000 kr/år för andra listor. Kravet är att ni har en Facebook eller webbsida online med information som kunden behöver.

Vill du synas mer?

Vi kan även erbjuda en fyrkantig annons på sidan för 1000 kr/år + moms.
I så fall behöver vi en annons från er eller så kan vi göra en annons till er för 750 kr + moms.

Kontakt och annonsmaterial

För mer detaljerad information och våra villkor runt annonseringen kontakta Conny Nilsson på serfolk@outlook.com Hit skickar ni även annonsmaterial.