Färga håret

Matta och trötta hårstrå?

Färga håret och gör det livligt igen. Ett matt och trött hår blir som nytt igen när man tonar eller färgar håret. Frisyren väcks till liv när man gör det och håret ser fräschare ut än på länge.En fräsch färgning som får dig att må bra och gör att du går med ett leende på läpparna känns oehört bra. Helst när man får komplimanger från familj och kompisar.


Färga håret

Butiker med hårfärg online

ANNONS

Hårtoning eller färga håret permanent?

Först och främst ska man bestämma sig för om man vill färga håret eller tona det. En vanlig färgning blir mer permanent än en toning som lägger sig utanpå hårstrået och då inte sitter kvar lika länge. Det är här man får prova sig fram. Oftast hittar man sin egen modell och följer den. Vill du köpa hårfärg så tänk på detta.


Lättfärg Intensivtoning

Lättfärg är en modern toning den blandas också alltid med variant av lotion. Lättfärg går in i hårstrået men lägger sig även utanpå hårstrået. Används med fördel till att få mer lyster i håret efter att den gamla färgen i håret har blivit sämre.

Färgshampo

Det finns även färgshampo som används på samma sätt som en toning.


Färga håret rött

Hårslingor

Guide till att slinga håret hittar du här


Hårinpackning

ANNONS

Vårda håret med en bra hårinpackning när du tvättar håret. Det finns många olika hårinpackningar på marknaden, det gäller att hitta den rätta inpackningen för ditt hår. En av dom bästa är Macadamia Professional Deep Repair Masque. 


Färginpackning

Färginpackningar är också bra eftersom dom ger håret en fräschör som känns nytt och ljuvligt åt ett redan färgat hår. Färginpackningar är ett bra alternativ till vanliga inpackningar. Det finns färgpigment inuti hårinpackningen och håret glittrar efteråt med en underbar känsla.


ANNONS

Moroccanoil Moisture Repair Paket

MOROCCANOIL MOISTURE REPAIR PAKET