Hårfärger onlineBlondin eller Brunett? 

Söker du hårfärger online för att färga håret hemma? Vi har butikerna samlade som erbjuder utbudet som finns i Sverige.  Att köpa hårfärger online är praktiskt för då kan man jämföra priser snabbt och själv prova sig fram hemma i lugn och ro. 

Har du funderat på hur det är och vara blondin eller kanske hur du skulle se ut i ett choklad brunt hår?  Här kan du få tips innan färgning?  Vi ger dig svar på många frågor. 

Det finns många butiker i Sverige som säljer hårfärgningsprodukter. Några säljer bara ett eller två märken och vissa säljer bara hårfärg till män. Därför har vi samlat butikerna för att du skall snabbt hitta ditt märke. Titta in i butikerna och se vad dom erbjuder för tillfället. Letar du efter andra hårprodukter?

Se butiker med fler produkter....


ANNONS
Askblond hårfärg
Henna hårfärg olika varumärken


Köpa permanentfärg online

Vi har har tagit fram butikerna som har ett stort utbud av dem populäraste produkterna i Sverige när det gäller att köpa permanentfärg.


Toning eller permanent färg

Toning eller permanent hårfärg? Ja en del toningar håller ca 7 veckor medans andra försvinner efter 8-10 urtvättningar. Permanent färg täcker ordentligt och är bra om du har gråa hår som du vill täcka. Som vanligt så är det svårt att avgöra vilken färg och kulör som är rätt. När du valt så tänk på att man oftast väljer för mörk färg. Köp gärna en nyans som är lite ljusare för rätt resultat. Tänk på att låta det gå 4-6 veckor mellan färgningarna.

ANNONS

Moroccanoil Moisture Repair Paket

MOROCCANOIL MOISTURE REPAIR PAKET