Hårfärger 

Hårfärger

Hårfärgen i håret är ju något som dom flesta vill skall vara snyggt. Vi vill se bra ut helt enkelt. Färg i ditt hår är också något som ger bra hårvård. Hårstråna blir mättade och slits inte på samma sätt. Just färger för håret finns det väldigt många varianter av och det gäller att hitta rätt hårfärg för just dig. Dom flesta av oss är vanemänniskor och vi använder samma nyans och produkt gång på gång. Då kan det vara bra att få tips & råd innan man köper hårfärg. Ett bollplank innan man provar att färga håret i en färg som man aldrig använt tidigare. Det är viktigt att känna sig trygg i vad man gör med sitt hår. Du kan handla din hårfärg online via våra butiker.
 
Toning

Information om hårfärg

Att färga håret hos en frisör är smidigt men om man skall färga håret hemma är frågan skall man använda toning eller färgning i håret? Vi informerar om hårfärg och ger er bra tips om att färga håret hemma - vilka butiker säljer bra produkter online? Det skall vara enkelt att hitta sin egen hårfärg och lätt att få information online om färg till håret.

ANNONS

Grön Gåva

http://click.adrecord.com/?p=180&c=13940

Hårvård

Genom att färga håret så sköter man om håret på ett sätt faktiskt. Glöm bara inte bort dina hårinpackningar som håret mår riktigt bra av. Speciellt om du har långt hår. Färgat hår mår bra av hårinpackning. Inpackningar återfuktar håret. När håret blir torrt så är det ett tecken på förlust av fukt. River du med fingrarna ofta i hårbotten är håret uttorkat. Då behöver du återfukta det. Det bästa sättet är att göra det med en hårinpackning som tillför de oljor och viktiga ämnen som håret har saknat. En sådan hårinpackning hittar du här hos oss. Antingen som ekologisk hårinpackning eller en vanlig hårinpackning.Hårfärgstips


Färga håret 

Det är inga problem att hitta sidor med information om hårvård, hudvård, smink men här har vi samlat information om att färga håret.

Färga håret brunt i ekologisk  hårfärg?

Vi har samlat olika intressanta kategorier om hårfärg. Ekologisk hårfärg är en av dom och du hittar bra naturliga hårfärger på en egen sida. Slingor i håret går i vågor och modet svänger men på rätt sätt så är det alltid snyggt. Du kan få tips och idéer och kanske läsa recensioner innan du börjar mixtra med hårfärgen.


Tips & råd om att färga håret hemma

Här hittar du smarta tips som att använda läppbalsam när du färgar håret. Vi vägleder dig till bästa sättet att färga håret hemma i badrummet i harmoni. Det måste bli bra och resultatet är viktigt. Är du gravid och undrar om du kan färga håret med brun hårfärg? Information om det hittar du på "Färga håret vid graviditet".

ANNONS

Moroccanoil Moisture Repair Paket

MOROCCANOIL MOISTURE REPAIR PAKET

Färga håret rött

Vilken hårfärg ska man köpa? Ja det är personligt. Det finns färger från Loreal, Schwarzkopf, Jane Hellen och många andra varumärken om du skall färga håret rött eller blont. I våra butiker hittar du alla kulörer. Du kan även läsa mer om dom olika varumärkena som finns under "olika varumärken". 


Hårinpackning

ANNONS

Efter att man har färgat håret är det viktigt att hålla det fortsatt fräscht. Det gör man enkelt med en bra hårinpackning som du använder efter att du har tvättat håret. En av dom bästa är Macadamia Professional Deep Repair Masque.


ANNONS

Solcell Hemma